На Луганщині створено обласне відділення ГО «Медіапростір Україна»

На Луганщині створено обласне відділення ГО «Медіапростір Україна»

Відбулися загальні збори громадської організації «Медіапростір Україна», на яких створено відокремлений підрозділ організації.

Повне найменування відокремленого — Луганське обласне відділення громадської організації «Медіапростір Україна».

 

Керівником відокремленого підрозділу обрано Мухіну Світлану Андріївну, студентку факультету журналістики ВНУ ім. В.Даля. До правління Луганського обласного відділенні увійшли Андрій Нідченко, адміністратор інтернет-порталу «Сєвєродонецьк-Онлайн» (координатор по роботі з підприємствами), та Олександр Симоненко, голова ГО «Луганськой прес-клуб» (координатор по роботі з журналістами). Місцезнаходження відокремленого підрозділу знаходитиметься адресою: 93400, м. Сєвєродонецьк Луганської області, шосе Будівельників, 23б.

Довідка: ГО «Медіапростір Україна» створено в липні 2017 року в м. Дніпро. Організація на сьогодні активно співпрацює з ГО «Луганський прес-клуб» та «Сіті Хаб», та реалізує на Луганщині проект «Дослідження фінансового стану місцевих медіа». Керівник організації – Вергун Тетяна Володимирівна. Організацію створено з метою об’єднання журналістів, блогерів та власників новинних та громадських інтернет-ресурсів. 

Фото: Олександр Сімоненко

Тетяна Вергун 294 просмотра