Солісту Луганської обласної філармонії потрібна пересадка нирки

Солісту Луганської обласної філармонії потрібна пересадка нирки

Ганна ГАЙВОРОНСЬКА. МАМИНА НИРКА

Коли я вперше почула, як співає мій земляк Ігор Новіков, то зрозуміла, що ця людина обдарована талантом від самого Господа. Цей концерт відбувся років 10 тому в моєму маленькому містечку Кремінна Луганської області. На сцені виступали дуетом Ігор Новіков та його вірна супутниця і дружина Олена Босенко. Обидвоє солісти Луганської філармонії, викладачі з вокалу Луганського державного університету ім. Т.Г. Шевченка. Вони співали на такому піднесенні, неначе щойно спустились з небес.

Ще довгий час я була під враженням від цього чарівного співу і від красивого подружжя, яке випромінювало щастя, вдячність і одухотворення. Пізніше мені розповіли, що це був подячний концерт за спасенну фінансову допомогу, яка врятувала життя смертельно хворому, золотому голосу Луганщини Ігорю Новікову, у якого відмовили обидві нирки. По всіх усюдах, по краплині збирали кошти, які були необхідні для пересадки нирки. Найбільше грошей зібрали саме креміняни, а свою власну нирку синові віддала мама, Антоніна Пилипівна Новікова. З маминою ниркою Ігор прожив 9 щасливих років. Це був час постійних концертів, виступів, гастролей. Виступав навіть в Австрії. Ім’я цього обдарованого співака відоме не лише в Україні, але далеко за її межами. Та раптом знову лихо… Після тяжкої хвороби, яку цей мужній чоловік переніс співаючи, в прямому сенсі, мамина нирка відторглася. Вже третій рік, як Ігор Новіков повністю залежить від діалізу. Переселенець з окупованого Луганська, який нині мешкає і працює разом з дружиною в місті Сєвєродонецьку, через день лягає на діаліз, від якого тепер залежить все його життя і по кілька годин лежить нерухомо, а потім встає і знову йде співати. І співає так, що ніхто не здогадується, що перед ним смертельно хвора людина. Хіба це не Боже диво?

Для порятунку співака знову потрібна операція з пересадки нирки, яку можуть зробити лише в Білорусії і коштує така операція близько 70 тисяч доларів. Це космічна сума для родини співака. Але життя талановитого соловейка України коштує набагато дорожче. Мужня мама, яка у свій час віддала нирку синові і після цього подолала два онкологічних захворювання, знову збирає кошти на порятунок сина.

Уклінно просимо небайдужих людей долучитися до цієї Божої справи. Адже головне вірити, що спасенний порятунок обов’язково прийде і син України, соловейко Луганщини, знову заспіває пісні вдячності доброті людській, своїм рятівникам, Господу. Нехай це буде невеличка сума, але може саме ваша капочка врятує життя талановитому співакові. 
Контактний телефон мами, Антоніни Пилипівни -0992787395

БЛАГОДІЙНИЙ РАХУНОК:
Новикова Антонина Филипповна
Код 1855518543
Получатель платежа: 
ОКПО 14360570, МФО 305299
Сет получателя:
29244825509100
Для пополнения карты:
5168 7423 5907 4956
Приватбанк

Тетяна Вергун 266 просмотров