Соліст Луганської філармонії потребує операції з пересадки нирки

Соліст Луганської філармонії потребує операції з пересадки нирки

Соліст Луганської обласної філармонії Ігор Новіков потребує складної операції з пересадки нирки. На даний момент операцію можна зробити в Білорусі, її вартість — 80 тисяч доларів.

В даний час Ігор вже три роки постійно знаходиться на процедурі гемодіалізу, адже його нирки не працюють. «Операція потрібна для того, щоб людина жила, — каже Олена Босенко, дружина Ігоря, — Звичайно, можна перебувати на процедурі гемодіаліз, але бажано недовго».

Кілька років тому Ігор пережив операцію по трансплантації. Тоді донором стала його мама — Антоніна Пилипівна Новикова. З маминої ниркою Ігор прожив дев'ять щасливих років. Ігор міг повноцінно працювати, виступав з концертами не лише в Україні, а й за кордоном. Але після перенесеної хвороби почався процес відторгнення нирки.

Переселенець з окупованого Луганська, який зараз живе і працює разом з дружиною в місті Сєвєродонецьку, через день лягає на діаліз, від якого тепер залежить все його життя і по кілька годин лежить нерухомо, а потім встає і знову йде співати. І співає так, що ніхто не здогадується, що перед ним смертельно хвора людина.

Зараз родичів, які могли б стати донорами, у Ігоря немає. Для порятунку співака потрібна операція з пересадки нирки від нерідного донора, яку поки неможливо зробити в Україні. Найближча країна, де можна провести операцію, — Білорусь. Коштує така операція близько 80 000 доларів. Для сім'ї переселенців це непідйомна сума.

Жителі Луганщини вже відгукнулися і збирають кошти на порятунок людини. Просимо всіх небайдужих людей приєднатися. Нехай це буде невелика сума, але, може саме вона врятує життя талановитому співакові.

Контакт: (099) 27-87-395 Новикова Антоніна Пилипівна

РЕКВІЗИТИ:

Новикова Антоніна Пилипівна

код 1855518543

Одержувач платежу:  ОКПО 14360570, МФО 305299

Рахунок отримувача:  29244825509100

Для поповнення карти:  5168 7422 0762 8748

Посилання на сторінку зі збору коштів - https://sd.ua/news/8878

 

Фото: Олександр Сімоненко

 

Видео ПРЕСС-КОНФЕРЕНЦИИ:  https://www.youtube.com/watch?v=5VfbAyZpf2w

 

Олександр Сімоненко 370 просмотров

Рейтинг: 0 Голосов: 0