Річний звіт ГО «Луганський прес-клуб» - 2020

Річний звіт ГО «Луганський прес-клуб» - 2020

У 2020 році через карантинні обмеження робота Луганського прес-клубу відбувалася онлайн.
В партнерстві з ГО “Медіапростір Україна” проведено уточнення щодо медіа-карти місцевих та регіональних ресурсів Луганської та Донецької областей.

Проведено опитування журналістів Луганської області щодо проблем та потреб у роботі та навчанні. В партнерстві з ГО “Медіапростір Україна” підготовлено аналітичний звіт, який поширено серед журналістів та громадських об’єднань.
Надано медійну підтримку заходам громадських та міжнародних організацій. Інформація про заходи розсилалася в місцеві ЗМІ.

В партнерстві з ГО “Медіапростір Україна” організовано онлайн-конференції в межах проекту “Створення дискусійного інтернет-майданчику для журналістів та громадських активістів Луганської області "Медіапростір-онлайн" на базі платформи ZOOM” за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру, який адмініструвався ІСАР “Єднання”. Проєкт направлений на об’єднання журналістів та громадських активістів Луганської області задля подолання проблем, викликаних карантинними заходами у зв’язку з коронавірусною інфекцією.

В партнерстві з платформою “СІТІ-ХАБ” в межах проекту “СІТІ-ХАБ: платформа діалогу громади та влади” за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру організовано онлайн-конференції за участю громадських активістів, журналістів друкованих та онлайн медіа, представників влади.

Організовано онлайн-конференцію «Обговорення меморандуму щодо спільного використання сайту «Кремінщина», що відбулася 22 жовтня. До онлайн-спілкування долучились  представники Програми ООН із відновлення та розбудови миру,  редакція газети “Кремінщина”, представники райдержадміністрації та міської ради, громадських організацій.

Після обговорення аспектів співпраці учасники конференції дійшли згоди щодо підписання Меморандуму про спільне наповнення контентом сайту «Кремінщина».

Активісти організації взяли участь у заходах, організованих журналістськими та міжнародними організаціями, в тому числі Шостий Донбас Медіа Форум, Форум “Життя на межі миру. Громадські ініціативи змінюють життя українських громад”, “Життя без обмежень”.

 

Схожі статті:

--Корневой раздел--Про організацію

Новини й коментаріАктивісти співпрацюють з бібліотеками у правовій освіті

Новини й коментаріПослуги Он-лайн будинку юстиції допоможуть у визначенні найменування ГО

Тетяна Вергун 703 просмотра