Юні сєвєродонецькі фотографи повернулись з Дніпра

Юні сєвєродонецькі фотографи повернулись з Дніпра

В рамках проекту «Фотопрактика по всій Україні» сєвєродонецькі фотографи відвідали з навчальним візитом Дніпро. Місто стало третім після Мирнограду та Полтави. 

«Ми побували на святі Хрещення, дуже все сподобалося - весело, колоритно. Потім прогулювалися по Дніпру, встигли зробити фотографії вечірнього міста, який дуже добре підсвічується вогнями. До того ж, ще не прибрали новорічні прикраси, тому, сподіваємося, у наших юних фотографів вийдуть красиві фотографії з ними. Крім того, ми з дітьми відвідали Міський палац дітей та юнацтва, побували на концерті до Дня Соборності України. Діти відвідали й майстер-клас по фотографії. На третій день побували в планетарії, де змогли потримати в руках справжній метеорит», - зазначила керівник проекту Олена Нехаєва.

Під час зустрічі з представниками Дніпропетровської міської ради в знак подяки за гостинність Дніпра Олена Нехаєвим вручила Олександру Шикуленко фотокартину і запросила керівництво міста в Сєвєродонецьк на виставку фотографій, присвячену Дніпру.

«Мені все дуже сподобалось, - поділилася учасниця проекту Анна Філіпенко, вихованка студії «Фотомагія», - багато цікавих вражень. Сподобалося дуже хороше відношення до нас. Хотілося б, що це було трохи довше по часу».

«У нашому місті є Галерея мистецтв, там ми організуємо виставку фоторобіт з краєвидами Дніпра, які зроблять діти. Загалом плануємо відвідати 17 міст України та за результатами наших подорожей влаштувати велику виставку.

 

Інформація Луганського прес-клубу

Тетяна Вергун 357 просмотров